Berkeley asusteilla ajatonta tyyliä ja erinomaista laatua arkipäivän vaatetukseen.

Kuvasto »

Monet mailman huippupelaajista pukeutuvat Calvin Klein golfvaatteisiin. Calvin Klein golfvaatteet on suunniteltu modernille ja vaativalle golfarille. Golfvaatteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ovat samalla myös toimivia, laadukkaita sekä tyylikkäitä.

Kuvasto »

Caran d'Ache on sveitsiläinen koulu-, toimisto-, taide- ja ylellisyyttä kirjoittavien välineiden valmistaja.

Kuvasto »

Laaja vapaa-ajan mallisto sisältää kokonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Mallisto tarjoaa ainutlaatuisen väri- ja kokovalikoiman sekä miehille, naisille että lapsille.

Kuvasto »

Cottover rakastaa ympäristöä ja kestävää kehitystä. Arvomaailma on siirretty tuotteisiin ja viestintään. Valitse sinäkin laadukas ympäristömerkki ja ole osana muutosta.

Kuvasto »

Craftin mallistosta löytyy vaatteet, kengät ja muut asusteet urheiluun. Suorittaminen on mukavaa, kun yllä on hengittävät ja säältä suojaavat välineet. Laaja valikoima tarjoaa vaihtoehtoja sisä- ja ulkolajeihin.

Kuvasto »

Cross Sportswear on 1986 kahden intohimoisen golffarin perustama Ruotsalainen yritys, joka suunnittelee ja tuottaa korkealaatuisia urheiluvaatteita aktiiviseen elämäntapaan. Cross Sportswear urheiluvaatteet ovat suunnniteltu kohtaamaan ja selviytymään luonnon asettamista haasteista.

Kuvasto »

Cutter & Buckin inspiroituu Tyynenmeren maisemista ja myrskyistä. He ovat tuottaneet työvaatteita ja urheiluvaatteita vuodesta 1990. 

Kuvasto »

Emendo on suomalainen sauna- ja hyvinvointituotteisiin keskittynyt yritys.

Ota yhteyttä »

Equa on keskittynyt kestävään kehitykseen ja tuomaan ekologisuuden ihmisten tietoisuuteen. Tuotesarjat korostavat veden merkitystä ihmisten elämässä.

Kuvasto »

Finlayson on vuonna 1820 perustettu suomalainen tekstiilialan yritys. Finlaysonin sisustustekstiileille on myönnetty suomalaisesta suunnittelusta kertova Design from Finland -merkki. Tuotteiden huolellinen valmistusprosessi on mahdollistanut myös monien tuotteiden kehittämisen yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa

Ota yhteyttä »

Fiskars keittiötyövälineet on suunniteltu helpottamaan päivittäistä ruoanvalmistusta ja tekemään siitä entistä miellyttävämpää. Keittiötyövälineet innoittavat uusiin kokeiluihin keittiössä ja niitä on vaivaton käyttää, puhdistaa ja säilyttää.

Ota yhteyttä »

FILA on perustettu 1911 Italiassa ja on edelleen yksi maailman suosituimmista urheilu- ja vapaa-ajan tuotemerkeistä.

Kuvasto »

Flexfit - Maailman suurimpia räätälöityjen, yksityisten  merkkien päähineiden valmistaja. Ne valmistavat päähineitä arvostetuille tuotemerkeille urheilu-, streetwear-, golf- ja ulkoilumarkkinoilla. 

Kuvasto »

Giblor´s on italialainen brändi, joka on erikoistunut valmistamaan näyttäviä, kestäviä ja ajattomia työvaatteita ravintola-alalle. Yksityiskohtia huokuvat esiliinat, työasut ja muut asusteet valmistetaan perinteitä kunnioittaen.

Kuvasto »

Headwear tuo markkinoille asusteita päähineistä kaulauhuiveihin.

Kuvasto »

Helly Hansen tuottaa urheilullisia ja ajattomia vaatteita sekä laukkuja jo lähes 150 vuoden kokemuksella. Pohjoismaihin suunnitellut tekstiilit sopivat ankariin olosuhteisiin, olitpa töissä tai vapaa-ajalla.

Ota yhteyttä »

Helly Hansen Workwear - Suomalaisiin olosuhteisiin kehitetyt työvaatteet ja -kengät edustavat skandinaavista muotoilua.

Kuvasto »

Iittalan ydinajatuksena on tarjota esteettisesti ja käytössä kestäviä tuotteita, joiden muoto, funktio ja laatu on tarkoin harkittu. Iittalan muotoilu on tehty kestämään päivästä ja vuodesta toiseen, sukupolvien yli. Korkea laatu, monikäyttöisyys ja esteettisyys ovat suunnittelun kulmakiviä.

Ota yhteyttä »

J. Harvest & Frost tuo markkinoille edullisia, mutta erittäin laadukkaita vaatteita. Asusteet ja tekstiilit sopivat niin töihin kuin vapaa-aikaan. Vaatteista huokuu 1900 luvun alku ja tunnelma.

Kuvasto »

Klean Kanteen - Ruostumattomasta teräksestä valmistetut juomapullot elinikäisellä takuulla.

Kuvasto »

Korpikuusikon Hunaja on laatuhunajaksi sertifioitu, 100% suomalainen, käsityönä pakattu korkealuokkainen yrityslahja. Tuotteemme välittää lahjan vastaanottajalle seuraavia arvoja:  laatu, kotimaisuus, puhdas ja monimuotoinen luonto sekä materiaalivalinnat.

Kuvasto »

Lakrids by Bülow tuo markkinoille ainutlaatuisia lakritseja, jotka on valmistettu ympäristöä kunnioittaen ja materiaaleja uudelleenkäyttäen. 

Gourmet-lakritsilajitelma on täynnä riemastuttavia yrityslahjaideoita kaikkiin tilaisuuksiin.

Kuvasto »

Ludovico Marabotto -tuotteet on valmistettu kokonaan Italiassa. Muotoilu, materiaalit ja käsityötaidot noudattavat tiukasti italialaisten nahkatavaroiden perinteitä. Tyylikkäät ja nykyaikaiset laukut työmatkoille ja vapaa-aikaan.

Kuvasto »

Mascot Workwear on tanskalainen, luonteeltaan skandinaavinen yritys, jonka tuotteita viedään lähes kaikkialle maailmaan. Yrityksellä on hyvin selkeä tavoite: kehittää, tuottaa, markkinoida ja myydä maailman parhaita työvaatteita ja turvajalkineita.

Kuvasto »

Neutral -mallisto sisältää korkealaatuisia tekstiilituotteita, jotka on valmistettu 100% Orgaanisesta Reilun kaupan puuvillasta.

Neutralilla on kansainvälisesti tunnettujen organisaatioiden myöntämät ja valvomat sertifikaatit. Tuotteet ovat valmistettu korkeimman eettisten ja ekologisten vaatimusten mukaisesti.

Orrefors Jernverk on laatua. Kaikki tuotteet ovat kestäviä, myös ajattomia niiden tarkoin harkitun suunnittelun, materiaalin ja valmistusmenetelmän ansiosta.

Kuvasto »

Plantes & Parfums Provence tuotteet valmistetaan käsityönä Provencessa Etelä-Ranskassa käyttäen valmistusaineina 100% luonnonkasvivahaa, luonnollisia ainesosia sekä tuoksuissa aitoja luonnosta uutettuja tuoksuja sekä luonnollisia parfyymeja. 

The Plantes & Parfums Linen Water - raikastaa ja pehmentää pyykkit, tekee väreistä kirkkaampia, poistaa huonot hajut sekä sähköisyyden ja pitää pesukoneesi puhtaana. Antiseptinen ja ekologinen. 100% käsintehty luonnonmukaisista raaka-aineista. Käytetään huuhteluaineen tilalla.

The plantes & parfums Household Cleaners – puhdistaa kodin pinnat huolellisesti ja vaivattomasti, jättäen sinne raikkaan ja herkän tuoksun.

Ota yhteyttä »

Portian historia juontaa juurensa lähes 100 vuoden takaa. Portia on tullut tunnetuksi korkealaatuisista solmioista, soljista ja muista asusteista.

Kuvasto »

PopSocket on kätevä lisävaruste älypuhelimelle ja tabletille. Kiinnittämällä yhden tai kaksi PopSockets:ia laitteeseesi saat käyttöösi useita käteviä toimintoja. 

Kuvasto »

Premier työvaatteet on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöden. Avokeittiöiden yleistyttyä kokin tulee näyttää hyvältä ja ammattitaitoiselta myös ulospäin. Ravintola-alalle tarkoitetut työvaatteet voidaan pestä 85 asteessa.

Kuvasto »

Projob työvaatteet ovat erittäin korkealaatuisia ja käyttä­jäystävällisiä. Niiden suunnittelussa lähtökohdaksi on otettu hyvän ergonomian sekä viihtyvyyden varmistaminen.

Kuvasto »

Pure Waste on suomalainen vuonna 2013 perustettu tekstiilikierrätykseen erikoistunut yritys. Valmistamme 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista valmistettuja kankaita ja vaatteita.

Kuvasto »

Roihuvuoren Nahka luo yksinkertaisia, laadukkaita ja pitkään kestäviä tuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Nimensä mukaisesti yritys on perustettu Helsingin Roihuvuoressa ja tuotteet valmistetaan käsityönä roihuvuorelaisessa kellarissa.

Kuvasto »

Sagaform tuo markkinoille tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja skandinaavisesti muotoiltuja. Keittiöön ja kattauksiin sopivat tuotesarjat toimivat erinomaisina yrityslahjoina ja tuovat toimistoon ripauksen luksusta.

Kuvasto »

Sail Racing tunnetaan innovatiivisista ja teknisistä purjehdusvaatteista sekä käytännöllisistä arkivaatteista. 

 

Korkealaatuiset Segers tuotteet heijastavat yrityksen visiota hyvästä designista ja toimivuudesta. Mallistoissa yhdistyvät klassiset mallit sekä muodikkuus. Yhteisiä nimittäjiä ovat toimivuus ja kestävyys, jokainen Segersin vaatekappale kestää aikaa ja kulutusta.

Kuvasto »

Sidoste on vuonna 1945 perustettu tamperelainen sukkatehdas. Perinteikkään perheyrityksen toiminnassa on mukana kolmas ja neljäs sukupolvi.

Kuvasto »

Skandinavisk brändin ovat perustaneet Shaun Russell ja Gerry Kingham, jotka muuttivat Tukholmaan sekä Kööpenhaminaan rakkauden perässä ja ihastuivat myös skandinaaviseen elämäntyyliin. Skandinavisk brändin inspiraation lähteenä ovat skandinaaviset perinteet, koskematon luonto, päättymättömät kesäyöt, kaupungit ja luonnollisesti myös tuoksut.

Skandinavisk tuoksukynttilöiden tuoksut kehitellään Grassessa,  Ranskassa. Tuoksuissa kiteytyy tarinoita Skandinavian luonnosta, ihmisistä ja kulttuurista. Kynttilät valmistetaan sekoituksesta parfyymia, kasvi- ja mineraalivahaa ja kynttilöiden sydänlanka on 100% puuvillaa.

Skandinaviskin huonetuoksut ovat laadukkaita sekä tyylikkäitä. Miellyttävän tuoksun lisäksi Skandinaviskin huonetuoksut toimivat mainiona sisustuselementtinä, hienovarainen ja tasainen tuoksu kestää vähintään kolme kuukautta.

Ota yhteyttä »

South West tuottaa liikunnallisia vaatteita ympäristö edellä. Heidän tavoitteena on käyttää mahdollisimman paljon luomupuuvillaa ja reilun kaupan hyväksymää puuvillaa. Toimivat ja tyylikkäät vaatteet vapaa-aikaan.

Kuvasto »

Spinlock on maailman laajuisesti tunnettu brändi joka suunnittele ja valmistaa turvallisuus tuotteita veneilyyn, mm. paukku- ja lanneliivejä sekä köysien sidonta tarvikkeita. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu harrastajille ja vaativimmille käyttäjille.

Ota yhteyttä »

Amerikkalainen Terry Wylie perusti yrityksen Tee Jays vuonna 1976, ja tavoittena oli valmistaa maailman paras t-paita mainoskäyttöön. Tulos oli legendaarinen SOF-TEE -t-paita, jota myydään miljoonittain ympäri maailmaa.

Tee Jays on aina ollut nopea nappaamaan muodin uusimmat trendit käyttöönsä.

Kuvasto »

Teministeriet tuo markkinoille skandinaavisia teemakuja. Teet valmistetaan Ruotsissa omissa teelaboratorioissa. Itämainen teeperinne on yhdistetty skandinaaviseen minimalistiseen muotoiluun.

Kuvasto »

EU-ohjeiden mukaan sertifioidut Toppointin tuotteet tuovat ylelliset tuotteet toimistoon ja vapaa-aikaan. Erotu joukosta laadukkailla tuotteilla monipuolisesta valikoimasta.

Kuvasto »

Touchpoint on Suomalainen yritys joka suunnittelee ja valmistaa ekologisia, rohkeita ja uuden ajan työvaatteita muun muassa ravintola- ja hoiva-alalle. 

Ota yhteyttä »

UBR takit on suunniteltu Norjan kylmien talvien sekä sateisten kesien vaativiin olosuhteisiin. Suunnittelun filosofia perustuu skandinaviseen yksinkertaisuuteen. UBR takit ovat hyvin suunniteltuja, laadukkaita sekä toiminnallisia.

Ota yhteyttä »

Under Armour tunnetaan teknisistä ja mukavista vaatteistaan. Monet maailman tunnetuimmista urheilutähdistä luottavat Under Armouriin ja brändi onkin kerännyt Yhdysvalloissa innokkaita käyttäjiä jo pitkään. Under Armour tuotteet ovat hyvin tuttuja jo Euroopassakin ja tuotemerkin nimi jatkaa nousukulkuaan urheilijoiden sekä vapaa-ajan liikkujien keskuudessa. Under Armour vaatteet ja kengät ovat hyvin istuvia sekä tyylikkäitä ja tuovat tuulahduksen uudesta treenimuodista Atlantin takaa.

Kuvasto »

Vinga of Sweden luo muistoja. Tyylikkäät ja kauniisti pakatut kodin käyttöesineet sopivat yrityslahjoiksi ja mainoslahjoiksi. Tuotteet ovat laadukkaita ja ne on valmistettu eettisesti.

Kuvasto »

.

Ota yhteyttä

Jätä meille yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yhteydenottolomake
 

Yrityslahjat. asusteet. työvaatteet.

Tehdään yhdessä teidän brändistä vielä vahvempi.

Tietosuojaseloste
Sulje ikkuna

Tietosuojaa koskeva seloste

Rekisterinpitäjä

FashionPark Oy (2912646-7)
Myöhemmin tässä selosteessa Yritys

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Patricia Brännkärr
040 516 6940
patricia@brandivaate.fi

Henkilörekisterin nimi

FashionPark Oy asiakas- ja markkinointirekisteri

Kerättävät henkilötiedot

Keräämme asiakassuhteen hoitamiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä palvelun käyttäjätietoja. Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään sekä muista julkisista saatavilla olevista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä ja muista ulkoisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä tai muusta vastaavasta julkisesta yritysrekisteristä. Lisäksi keräämme yhteydenottolomakkeiden täyttäneiden tiedot ja käytämme niitä edellä mainittuihin asiakassuhteen ylläpitämiseen liittyviin tarkoituksiin.

Henkilörekisterin käyttötarkoitus ja käsittelyperuste

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa verkkopalvelun testaukseen, asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluista tiedottamiseen ja neuvontaan. Saatamme käyttää rekisteröidyn tietoja käyttäjätilastojen keräämiseen ja näiden analysointiin. Kerättyjä tietoja käytetään myös markkinointiviestintään. Henkilötietojen käsittely markkinointiviestintään perustuu henkilön antamaan suostumukseen yhteydenottolomakkeella. Suoramarkkinointi lopetetaan asiakkaan pyynnöstä. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen Yrityksen ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Yrityksellä on oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja markkinointi-, palvelu- ja asiakasanalyyseissa ja palvelun testauksessa. Markkinointitarkoituksiin saattaa liittyä myös profilointia. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoihin on pääsy vain asiakassuhteen hallinnoinnista ja markkinoinnista vastaavilla henkilöillä.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Mahdollisissa tietojen luovuttamisen ja siirtämisen tilanteissa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimaa tietosuojan tasoa ja muita tarvittavia turvatoimia.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi sekä kohdentaa mainontaa. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Rekisterin suojaus

Suojaamme henkilötietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin menetelmin. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin tietoturvakeinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt.

Henkilötietojen säilytysaika ja hävittäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai sopimuksen täytäntöön panemiseen tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan asianmukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

  1. Rekisteröity pääsee pyytäessä häntä koskeviin henkilötietoihin liikesalaisuuden ja sisäisten arvioiden sallimissa rajoissa. Tarkastuspyyntö tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä henkilön on tunnistauduttava luotettavalla tavalla.
  2. Rekisteröity voi pyytää tietojen oikaisua, jos tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä.
  3. Rekisteröity voi pyytää tietojen poistamista, milloin niiden käsittelyyn ei ole tietosuojaa koskevassa lainsäädännössä tarkoitettua ja rekisteröidyn suostumuksesta riippumatonta syytä.
  4. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos tietojen oikeellisuus tai lainmukaisuus näin edellyttää, tai vastustamisoikeuden mukaisesti rekisteröity pyytää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä vain tietojen säilyttämiseen.
  5. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin Yrityksen oikeutetun edun perusteella.
  6. Rekisteröity voi pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on turvallista ja teknisesti mahdollista.
  7. Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

FashionPark Oy
Tarkastus-/muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö
patricia@brandivaate.fi

Yritys vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

Sulje ikkuna